• De Mats CreditCard – Korting en betalen

  10.07.2014
  Sinds kort is er een nieuwe creditcard beschikbaar in Nederland, de Mats CreditCard. De Mats Creditcard is niet zomaar een creditcard, het is namelijk ten eerste een prepaid creditcard. Ten tweede, in tegenstelling tot andere prepaid creditcards komt de Mats CreditCard van de betrouwbare creditcardmaatschappij Visa. En ten derde is de Mats CreditCard ook nog is een kortingskaart. De Mats Creditcard is dus mogelijk interessant voor vele mensen door de veelzijdigheid van de creditcard.

  Van alle Markten thuis

  De Mats Creditcard heeft dus veel te bieden maar is een prepaid creditcard wat voor mij vraag je jezelf misschien af. Op BesteCreditcard.nl kan je meer lezen wat een prepaid creditcard precies inhoudt en hoe het werkt dus daar wordt nu niet op ingegaan.

  Makkelijk Korting Pakken

  Wel is het van belang om het kortingskaart element te bespreken. Zowel de Visa card als de MasterCard creditcard komen tegenwoordig met een spaar- en kortingsfunctie voor je aankopen. De Mats Creditcard gaat echter nog een stap verder, op vele online aankopen krijg je korting wanneer je de aankopen doet met de Mats CreditCard.

  Dubbelslag

  En daarbij wordt de korting die je ontvangt teruggestort op de rekening van je Mats CreditCard. Dus alle kortingen waarvan je gebruik maakt, profiteer je eigenlijk dubbel. Tevens krijg je ook korting op niet online aankopen. Een concreet voorbeeld is bijvoorbeeld tanken bij Tinq, met de Mats Creditcard krijg je namelijk 9 cent per liter korting. Deze 9 cent per liter ontvang je dus weer terug op je Mats CreditCard rekening.

  Denken aan de Omgeving

  Daarnaast biedt de Mats CreditCard ook nog een maatschappelijk voordeel. Van alle kortingen die je verzamelt hebt en cashback op je Mats Creditcard rekening ontvangen hebt, gaat 10% automatisch naar een vereniging of sportclub van jou keuze. Kortom de Mats CreditCard is een aantrekkelijke keuze voor vele mensen die niet te grote betaalbedragen of limieten van hun creditcard verwachten.

 • « Nieuws