• Ideale Wintersport Creditcard voor Jou

  14.01.2015
  Elk jaar gaan 1 miljoen Nederlanders op wintersportvakantie. Misschien ben jij n van hen. De prettigste manier om van een onbezorgde vakantie te genieten, is weten dat je altijd geld bij de hand hebt. Creditcards geven je die zekerheid. Een voorbeeld? De Visa World Card. Daarmee kun je ondermeer van kortingen, voordeeltjes en tijdelijk 50,- cadeautegoed profiteren.

  Wintersport creditcard aanvragen

  Misschien heb je met de wintersport in het vooruitzicht al een creditcard in gedachten, ben je al in het bezit van een creditcard of wil je op dit moment een creditcard aanvragen. Je vraagt je ongetwijfeld af wat nu de beste creditcard is. Alleen al daarom loont creditcards vergelijken de moeite.

  Wereldwijde acceptatie

  Creditcards van Visa zijn de meest geaccepteerde creditcards ter wereld. Wereldwijd kun je op meer dan 27 miljoen plaatsen betalen of reserveren met een Visa World Card. Op sommige websites kun je zelfs alleen met een Visa creditcard betalen. Het is altijd vervelend als je dat niet kunt met je huidige creditcard. Naast de creditcards van Visa, is bijvoorbeeld ook de MasterCard een goede keuze voor de wintersport en ook deze is wereldwijd geaccepteerd.

  Geen gedoe meer

  Als Visa World Card-houder ontvang je bij betaling met je creditcard altijd 8% vakantiekorting op alle reizen van Neckermann Reizen en Vrij Uit. De voorpret begint al thuis, als je jouw favoriete wintersportreis boekt, een hotel reserveert of skikleding uitzoekt. Dat kan online of in de winkel, de Visa World Card maakt geen onderscheid. Onderweg betaal je bij tolpoorten ook met je Visa World Card. Geen gedoe meer voor de slagboom, als blijkt dat je te weinig kleingeld hebt of een creditcard gebruikt die in het land van bestemming niet wordt geaccepteerd. De Visa World Card is als een universele sleutel; je kunt er vrijwel overal mee betalen. Je kunt ook in het buitenland een auto huren met Visa World Card, de rekening van het restaurant betalen of lekker shoppen met het gezin.

  Bestedingslimiet en creditcard verzekeringen

  Als je op reis bent, kan extra bestedingsruimte handig zijn. Daarom heb je standaard een bestedingslimiet van 2.500,- op je Visa World Card. Op de Visa World Card Gold heb je zelfs een bestedingslimiet van 5.000,- en op de Platinum maar liefst 10.000,-. Je kunt ook altijd een verhoging van uw limiet aanvragen. Met een Visa World Card zijn vrijwel al je aankopen gratis tot 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bovendien krijg je gratis Aanvullende Reisverzekeringen. En je hebt de optie om dit met diverse verzekeringen verder uit te breiden. Als je je buitenlandse reis betaalt met je Visa World Card, dan ben je standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

  Creditcard veiligheid

  De Visa World Card is niet duur, als je bedenkt wat je er allemaal mee kunt. Het eerste jaar is gratis. Daarna betaalt u 36,50. U krijgt tijdelijk bovendien 50,- cadeautegoed. ICS stuurt u maandelijks een online overzicht van uw betalingen en geeft u inzicht in uw bestedingsruimte. Online afrekenen met Visa World Card is ook extra veilig, door de garantie van Verified by Visa. Met uw Verified by Visa doet u aankopen met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. Verder heeft u betalingsbescherming als een aankoop niet wordt afgeleverd. Daarnaast profiteert u van de optimale service van ICS. Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. • « Nieuws